Pravila privatnosti

Sukladno s Općom uredbom o zaštiti podataka (GDPR) koja nastupa 25. svibnja 2018. ažurirali smo pravila o privatnosti.

Udruga Sigurna kućica se obvezuje štititi osobne podatke korisnika u skladu sa Zakonom o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka.

Politika privatnosti se primjenjuje na sve osobne podatke korisnika koje prikupljamo i obrađujemo. Osobni podatak je svaki podatak koji se odnosi na fizičku osobu čiji je identitet utvrđen ili se može utvrditi, izravno ili neizravno. Obrada podataka je bilo koja radnja izvršena na osobnim podacima, poput primjerice prikupljanja, pohrane, upotrebe, uvida i prijenosa osobnih podataka. Ova Politika se ne primjenjuje na anonimne podatke. Anonimni podatak je podatak koji se ne može povezati s određenom fizičkom osobom.

Korisnik u svakom trenutku može izjaviti prigovor na obradu svojih osobnih podataka na temelju svoje specifične situacije. Korisnik ima pravo zatražiti nadopunu, ispravak ili izmjenu netočnih osobnih podataka. Korisnik može u svakom trenutku zatražiti brisanje osobnih podataka.

Podatke možemo primati i izravnim kontaktom od klijenta koji nam se obrate za informacije o proizvodima i uslugama:
– putem obrasca na internetskoj stranici www.sigurnakucica.hr
– direktno mailom
– telefonskim pozivom
– uživo u sjedištu obrta

Tako prikupljene podatke koristimo samo za obradu traženih informacija i upita korisnika te u svrhu osiguravanja kvalitetnog korisničkog iskustva. Korisnici internetske stranice www.sigurnakucica.hr  suglasni su da u skladu sa Zakonom o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka te u skladu s traženim upitom obrađujemo osobne podatke.

Zahtjeve za pristup, ispravljanje ili brisanje podataka možete uputiti na: sigurnakucica@gmail.com ili na adresu Brezovačka 21, 10415 Novo Čiče, Hrvatska.

Sigurnost vaših podataka osiguravamo ovim mjerama: 
– strogo ograničen pristup osobnim podacima
– korištenje podataka isključivo u skladu s legitimnim interesom
– sigurnosni prijenos podataka
– postavljanje antivirusnih programa i vatrozida na IT sustave u svrhu detekcije, sprječavanja zloupotrebe osobnih podataka i neovlaštenog pristupa podacima.